Therapeuten

Praktijk verantwoordelijke:

Sarah Dewaersegger

Behandelende Therapeuten:

Wij zijn gemotiveerde enthousiaste therapeuten. Naast onze opleiding tot kinesitherapeut en specialisatie pediatrie (= kinderen) blijven wij ons op regelmatige basis bijscholen.
Dit om een zo ruim mogelijk aanbod te kunnen aanbieden en open te staan voor alle ouders en kinderen die zich tot de kinderpraktijk wenden.  We kijken dan ook steeds of de reden tot aanmelden en de gekende problematiek van het kind, aansluiten bij de opleidingen van de therapeut die de begeleiding zal opstarten.

Graag werken wij ook samen met collega’s binnen andere disciplines om het kind en zijn gezin volledig te kunnen omkaderen en helpen.

Voor meer informatie zie: ‘opleidingen’.

1) Sarah Dewaersegger:

DSC_0633

Sarah is afgestudeerd als licenciate in de kinesitherapie en motorische revalidatie in juni 2000 aan de K.U. Leuven.  Na deze opleiding specialiseerde ze zich in het behandelen en begeleiden van kinderen (specialisatie jaar pediatrie aan de K.U.Leuven- 2001).

Sarah werkt voltijds in de praktijk.

2) Helena Van Ermen:

Helena Van Ermen studeerde in 2016 af als Master in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie met als specialisatie Pediatrie.

foto Helena website
Helena werkt deeltijds bij ons (op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag), geeft de Typ10 lessen op maandag en de zwemlessen op dinsdag. Hiernaast werkt ze ook deeltijds in het woonzorgcentrum Sint-Margaretha in Holsbeek.

 

3) Sophie Lux:

Sophie Lux studeerde af in 2015 af als Master in de Revalidatie wetenschappen en Kinesitherapie (KULeuven) met als specialisatie SophiePediatrie.

Sophie werkt deeltijds bij ons (op maandag en donderdag)
en deeltijds aan de KU Leuven als stagecoördinator.

4) Heleen Helsen:

5) Sam Vanbelle:

6) Aurélie Sevenants: