Therapeuten

 

Praktijk verantwoordelijke:

Sarah Dewaersegger

 

Behandelende Therapeuten:

Wij zijn alle vier gemotiveerde enthousiaste therapeuten. Naast onze opleiding tot kinesitherapeut en specialisatie pediatrie (= kinderen) blijven wij ons op regelmatige basis bijscholen.
Dit om een zo ruim mogelijk aanbod te kunnen aanbieden en open te staan voor alle ouders en kinderen die zich tot de kinderpraktijk wenden.  We kijken dan ook steeds of de reden tot aanmelden en de gekende problematiek van het kind, aansluiten bij de opleidingen van de therapeute die de begeleiding zal opstarten.

Graag werken wij ook samen met collega’s binnen andere disciplines om het kind en zijn gezin volledig te kunnen omkaderen en helpen.

Voor meer informatie zie: ‘opleidingen’.

 

1) Sarah Dewaersegger:DSC_0633

Sarah is afgestudeerd als licenciate in de kinesitherapie en motorische revalidatie in juni 2000 aan de K.U. Leuven.  Na deze opleiding specialiseerde ze zich in het behandelen en begeleiden van kinderen (specialisatie jaar pediatrie aan de K.U.Leuven- 2001).

Sarah werkt voltijds in de praktijk.

2) Veronique Le Grelle:veronique Le Grelle

Veronique is afgestudeerd in juni 2009 als Master in de Revalidatiewetenschappen en kinesitherapie met als specialisatie pediatrie (KU –  Leuven).

Veronique werkt deeltijds bij ons (op maandag en zaterdag) en geeft ook de Typ 10 cursus op zaterdag.
Zij werkt ook halftijds in het buitengewoon onderwijs (Kiwoluwe = koninklijk instituut Woluwe voor kinderen met en visuele beperking en autisme spectrum stoornis).


3) Els Frett:

Els is in juni 2015 afgestudeerd als Master in de 13599757_10208770231306363_7003635857958057140_nRevalidatiewetenschappen en kinesitherapie met als specialisatie pediatrie(KU- Leuven).

Els werkt deeltijds bij ons in de praktijk (op woensdag)
en zal voltijds type 4 leerlingen begeleiden op verschillende scholen in Vlaams Brabant. Dit vanuit het Ondersteuningsnetwerk ‘Centrum’ (Woudlucht).

 

4) Helena Van Ermen:

Helena Van Ermen studeerde in 2016 af als Master in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie met als specialisatie Pediatrie.

foto Helena website
Helena werkt deeltijds bij ons (op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag) en geeft de Typ10 lessen op maandag. Hiernaast werkt ze ook deeltijds in het woonzorgcentrum Sint-Margaretha in Holsbeek.