Praktische info

◾ Behandeling op afspraak én met doktersattest

◾ De behandelingen vinden voornamelijk plaats in de praktijk te Boutersem (Vertrijk) en/of Tienen, maar kunnen ook indien nodig doorgaan aan huis, in de kribbe of op school.

◾Begeleiding en advies bij het aanpassen van semi-orthopedische en orthopedische hulpmiddelen.

◾ Samenwerking en overleg met collega therapeuten, doorverwijzende centra, scholen, kinderdagverblijven en voorschrijvende artsen.

Financieel:

  • Wij zijn geconventioneerd en hanteren de wettelijk vastgestelde tarieven.
  • Aanvraag van F- en E- pathologie waar nodig, om zo de correcte tarieven te kunnen hanteren.
  • Bij de afrekening ontvangt u een getuigschrift waarmee u de wettelijk vastgestelde terugbetaling kan innen via de mutualiteit.
  • Op het einde van elke maand ontvangt u een afrekening, deze dient betaald te worden op het moment zelf of ten laatste de eerst volgende sessie begin van de komende maand. Dit kan dadelijk indien u cash of per overschrijving via de smartphone betaald. U ontvangt dan ook dadelijk het getuigschrift voor terugbetaling via de mutualiteit. De week nadien kan u betalen cash of met betalingsbewijs van de gebeurde overschrijving.
  • Voor kansarme gezinnen bestaat de mogelijkheid om via terugbetalingstarief te werken. Dit wordt dan individueel aangevraagd bij de mutualiteit.